top of page

Soep kopen

unnamed.png
 • Wanneer is de dagwerking open?
  De dagwerking is open van maandag t.e.m. vrijdag van 8u30-17u. Er worden activiteiten aangeboden van 9u45u-12u en van 13u45u-15u45.
 • Wie komt er naar de dagwerking?
  Er zijn in dagwerking Pegode momenteel ongeveer een 50-tal verschillende cliënten. Het zijn allemaal volwassenen (+/- 21 j. - 65j.) We hebben een heel diverse doelgroep. Er komen cliënten met een al dan niet aangeboren hersenletsel. Zo hebben wij o.a. cliënten met een motorische, auditieve, visuele, mentale of meervoudige beperking, ASS, ... We proberen ons aan te passen aan iedereen zijn noden.
 • Wat kan ik doen binnen de dagwerking?
  Er is een groot aanbod aan ateliers. Deze zijn onderverdeeld in zeven clusters: Koken Creatief en cultuur Bewegen Denken en organiseren Ontspanning Bruisende buurt Ondersteuningsplanning Binnen iedere cluster, maken we een opsplitsing tussen arbeidszorgateliers en vrijetijdsateliers. Als je geïnteresseerd bent en meer wilt weten over deze clusters, klik dan hier.
 • Hoe geraak ik tot bij de dagwerking?
  Je kan op verschillende manieren naar de dagwerking komen: - met eigen vervoer (auto, fiets, te voet) - met het openbaar vervoer (bus 91 stopt bij Waarloos kerk, 1,2 km wandelen tot aan de dagwerking)
 • Hoe word ik begeleid binnen de dagwerking?
  Vooraleer je start binnen de dagwerking is er een intakegesprek waar je met al je vragen en bezorgdheden terecht kan en krijg je een rondleiding. In jouw ondersteuningsplan geef je zelf aan op welke wijze je ondersteund wilt worden. Je kiest ook je eigen activiteiten en creëert zo je eigen weekprogramma. Je hebt steeds een aandachtsbegeleider. Bij hem/haar kan je steeds terecht met al je vragen, gedachten, gevoelens, ... ​ Een nieuw begin is soms moeilijk ... Naast jouw aandachtsbegeleider, staan specifieke medecliënten ook steeds klaar om jou op te vangen en jou welkom te doen voelen (meters-en peters).
 • Hoe wordt er naar cliënten gekeken?
  Binnen Pegode en onze dagwerking werken wij veel aan inclusie . Wij geloven in de kracht van iedere persoon; wij zijn ervan overtuigd dat jullie een heel waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de samenleving. Wij gaan samen met jullie actief naar buiten en zoeken aansluiting met de maatschappij, buurt, ... Vb. - De bakfietstoer waar we soep gaan leveren bij klanten, bedrijven, enz. - De lessen die we volgen in de kunstacademie van Kontich - ACCU die sprekers uitnodigt , - De beeldvormers die presentaties geven aan scholen - ... ​ ​Wij vinden het belangrijk dat iedere persoon zich volop kan ontplooien en deelnemen binnen onze dagwerking. ​ Wij zien jullie als gelijkwaardige partners. Wij geven jullie graag de kans om: ​ - mee in te staan voor het dagelijks bestuur van onze dagwerking. Zo kunnen jullie mee het reilen en het zeilen van de dagwerking bepalen door deel te nemen aan de dagwerkingbouwers. Vanuit jullie perspectief kunnen jullie aangeven wat er beter kan en moet. ​​ - met de juiste vaardigheden ook stages mee te begeleiden als co-begeleider. ​​ - binnen Pegode actief te participeren in vb. de Pegoderaad, cliëntenraad, enz.
 • Is mijn privacy gewaarborgd?
  We vinden jouw privacy heel belangrijk. - Je beslist zelf of je gefotografeerd of gefilmd wilt worden. Je geeft zelf toestemming of foto's of filmmateriaal verder gebruikt mogen worden op vb. facebook of de website. -De gegevens die we van jullie verzamelen zijn bedoeld om kwaliteitsvolle zorg- en dienstverlening aan te bieden.Enkel medewerkers en stagiair(e)s hebben inzage in jouw dossier maar zijn ook gebonden aan beroepsgeheim. -We zullen telkens duidelijk en transparant toelichten waarvoor we de persoonsgegevens aanwenden . - We bewaren alleen die gegevens die we nodig hebben om onze dienstverlening mogelijk te maken. - We streven ernaar uw gegevens nauwkeurig en correct te verwerken. - Je hebt steeds het recht op inzage, kopie, correctie, ...
soep bestellen.png
soep aan huis.png
soep kopen.png
soep t erin.png
soep bereiden.png
warm of koud.png
soep bewaren.png
unnamed.png

Onze soepen

20180123_110000_edited.png

 " Met de Soep-t-Erin maak ik soepen met seizoensgroenten die ook eetbaar zijn voor mensen met slikproblemen, allergieën , ...Als ik werk in de Soep, heb ik het gevoel te horen bij de maatschappij. Ik  werk samen met cliënten, vrijwilligers, begeleiders en stagiair(e)s."  

- Walther -

26903778_2055503378059895_15540482991523

"Soep is het enige atelier waar ik werk. Ik vind het fijn om te doen samen met de groep. Het liefst van al maak ik wortelsoep en gele paprikasoep. Die eet ik het liefst van al."

-Benjamin-

67160672_2420864644857098_25850360612100

"Ik doe heel graag mee met de soep, zo kan ik de andere cliënten helpen bij het snijden van de groentjes. Niet alleen het maken van de soep vind ik fijn, maar ook de afwas en afruim doe ik super graag."

- Kenza -

bottom of page